Avtor: Župnija Vič Objavljeno: 25. 06. 2017

OZNANILA: 25. 6. 2017 - 12. NAVADNA N. - A

- Začenjamo oratorij otrok. Naj prinese otrokom, njihovim družinam, animatorjem, voditeljem obnovljeno ljubezen do Device Marije in Jezusa. Bog povrni vsem prisotnim in navdušeno sodelujočim.

- Blagoslovljen praznik naše državnosti. Bodimo ponosni nanjo, imejmo jo radi in ji kot kristjani dajajmo svoje delo, vero in ljubezen!

- V četrtek bo praznik apostolov Petra in Pavla. Sv. maše bodo kakor ob nedelja, razen ob 11.30. Molimo za tri letošnje novomašnike.

* Po večerni sv. maši bomo zavrteli film o škofu Antonu Vovku: GOREČI ŠKOF. Ker na premieri filma vsi niso mogli priti v dvorano, upamo, da bo tokrat dovolj prostora za vse.

- Prihodnja nedelja bo nedelja Slovencev po svetu, nabirka pa bo namenjena za t. i. PETROV NOVČIČ (Petrov novčič je starodavna nabirka Cerkve za naslednika apostola Petra, s katero papež podpira karitativna dela v najrevnejših predelih Katoliške cerkve). Vabimo vas k radodarnosti!

- Slovenska Karitas nas vabi za pomoč pri zbiranju sredstev za socialno ogrožene otroke s šolskimi potrebščinami. Vabljeni k solidarnosti!

- Prišla je novomašna dvojna številka Družine s prilogo Slovenski čas. Prišla je tudi julijska številka Ognjišča. Vabimo vas, da si ju vzamete in preberete!