Avtor: Župnija Vič Objavljeno: 11. 06. 2017

OZNANILA: 11. 6. 2017 - SVETA TROJICA - A

* DANES JE PRI NAS ŽEGNANJSKA NEDELJA. Po maši ob 10.00 bosta TOMBOLA in druženje (stojnici). Skupaj se poveselimo in prispevajmo za nove orgle. Vesel praznik naše župnije! (Hvala p. Marjanu Č. za spodbudo.)

* V torek, na praznik sv. Antona P., bo CELODNEVNO ČEŠČENJE NAJSVETEJŠEGA v cerkvi. Poleg skupin pridite tudi posamezno. Ob 19 h bo slovesna sveta maša z ANTONOVO PROCESIJO. Pred procesijo bo blagoslov lilij in drugega cvetja, ki ga boste prinesli.

* V sredo bo ob 109. obletnici posvetitve naše cerkve ob 20 h v dvorani Antonovega doma predstavitev filma o škofu Vovku. Vabljeni!

* V četrtek je zapovedani praznik sv. Rešnjega Telesa in Krvi. Svete maše bodo kakor ob nedeljah, tudi ob 11.30. (V oznanilih je pomota, se opravičujemo.) Ob 19 h bo slovesna sveta maša s PROCESIJO. Sodelujemo kot je v navadi. Prvoobhajanci pa pridejo s cvetjem za Jezusa.

* Danes teden ob 8h30 bo sv. maša za bolne, ostarele in invalidne. Prosimo, da jih pripeljete. Gospodinjam pa se priporočamo za pecivo za pogostitev po sv. maši v dvorani.

* Prišla je nova številka Družine s prilogo Naša družina. Vzemite si jo in preberite!