ANTONOV KLUB

Antonov klub, klub podjetnikov in obrtnikov viške župnije, si je za letošnjo prednostno nalogo izbral pomoč pri dokončanju  vrtca v Antonovem domu. V ta namen želimo organizirati več dogodkov, pri/na katerih bi tudi širše zbirali denar za vrtec.

Prvi takšen dogodek bo dobrodelni ples v dvorani Antonovega doma na Viču, 1. februarja 2013, z začetkom ob 19.30 uri. Za glasbo na plesu bo poskrbel DJ Jan Gerl.Vstopnina za ples znaša 15€, vanjo pa je všteta večerja (pijača ni všteta v večerjo in bo na voljo v preddverju dvorane).

Na plesu bo mogoče z nakupom darilnega kupona zadeti praktična darila. Vsak ki bo kupil kupon, ga bo lahko vrgel v škatlico k zadetku (darilu), ki mu bo všeč. Ob koncu plesa, bo iz vsake škatlice izžreban prejemnik darila.

Vabimo vas, da pridete v prijetno družbo, z nami zaplešete in s svojim prispevkom pomagate našemu Antonovemu vrtcu.

Člani Antonovega kluba


  • Dobrodelni ples (petek 8.5.2015)

    Objavljeno: 6. 05. 2015

      Antonov klub, klub podjetnikov in obrtnikov viške župnije, vabi na tretji tradicionalni dobrodelni ples, v petek, 8. maja 2015 ob 20 uri v dvorano Antonovega doma. Poleg prijetnega dr...


  • Dobrodelni ples 1. februarja 2013

    Objavljeno: 30. 11. -1

    Antonov klub, klub podjetnikov in obrtnikov viške župnije, si je za letošnjo prednostno nalogo izbral pomoč pri dokončanju  vrtca v Antonovem domu. V ta namen želimo organizirat...